najboljekonzole

2 najbolje game konzole - koje će vas vratiti u prošlost

IZBOR NAJBOLJE GAME KONZOLE

Game konzole trenutno izazivaju veliku pažnju, najviše zbog svoje cene koja je pristupačna svima, neograničene zabave koju nude, a takođe i velike količine igrica koje su ugrađene.  Vaše je samo da povežete sa TV, i da okupite porodicu i prijatelje.

 

Pred vama su 2 trenutno najbolje konzole na tržištu.

 

 • Sega Mega Konzola:

  Sega, eh kad se samo setim davnih 2000-tih godina, kada je moj drugar Žika jedini imao ovu konzolu. Posle celodnevnog igranja napolju, u večernjim časovima svi iz ulice smo išli kod njega da igramo SEGU.

  Mama Ceca nam sipa soka, posluži domaćicu a mi ne možemo da dočekamo naš red da igramo Super Maria. A tek kad se setim letećih patki na koje smo pucali, ehh, bio sam najbolji strelac u ulici. 😁

  Verujem da ste se dok čitate ovaj tekst svi vratili u te lepe dane ispunjene radošću.

  Posle skoro 20 godina, ponovo sam sasvim slučajno naleteo na SEGU i odmah sam morao da je poručim. 

  Ovog puta, sam ja Žiku i ostale drugare iz ulice pozvao kod mene i uz puno emocija smo se prisetili dogodovština iz starih dana, pili sok, jeli domaćicu i igrali SEGU baš kao nekad.

  Vašu SEGU možete poručiti ako kliknete ovde.

  •  Ručna Game Konzola:

  Davne 2001. godine Stiv Džobs je imao poznatu reklamu za Ipod u kojoj je rekao: "1.000 pesama u vašem džepu". Tekst možete pročitati ovde.

  A ja sam 2024. godine rekao:"400 igrica u vašem džepu".

  Šalu na stranu, ovo je idealna konzola, malih dimenzija koja će vas na dugačkim putovanjima zabavljati satima! Svojoj izdržljivom baterijom neće vas ostaviti na cedilu kada je igra najzanimljivija! 

  Svojim karakteristikama pokazala se kao jedna od najboljih konzola na tržištu. Odnos cene i kvaliteta je idealan u ovom slučaju.

  Na mojim putovanjima je postala neizostavni deo, jer može da se poveže i dodatni džojstik pa devojka i ja zajedno igramo.

  Za više informacija kliknite na ovaj link.

  Vrati se nazad